Wij zijn verhuisd! Neem een kijkje op onze geheel vernieuwde website:

STAGES

Een stage in de bush! Een enorme verrijking voor jezelf en je toekomstige carriere!
De basis van je ervaring zal hetzelfde zijn als wanneer je als vrijwilliger gaat, maar natuurlijk heeft jouw opleiding ook voorwaarden m.b.t. je stage. En laten we je eigen wensen en verzoeken niet vergeten! Samen met de projectleiders kunnen we kijken hoe wij jouw stage en een ongelofelijke ervaring in Zuid Afrika werkelijkheid kunnen maken. Neem gerust contact met ons op met je plannen en vragen, we verkennen graag de mogelijkheden samen met jou!

Onze projecten zijn zeker geschikt als je een stage zoekt in de richting van dierenverzorging, milieukunde, natuurbewaring, landschap/groene ruimte, wildlife (management), werk met kinderen/jongeren, biologie, paarden, reptielen, apen en dierenhouderij.
Als je een andere opleiding volgt en je denkt je stage te kunnen doen op een of meerdere van onze projecten, neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!
registratie nummer: 255036

Afhankelijk van je studie en de flexibiliteit van je opleiding, denken we dat je je op een verblijf van enkele weken tot zes maanden kunt richten, hoewel ook stages van een jaar voor komen.
Ook is het mogelijk om meerdere projecten te combineren. Je kunt bijvoorbeeld 6 weken stage lopen bij Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een verblijf van 2 weken bij Moholoholo, 2 weken bij het Monkey Rehabilitation Centre en 2 weken bij het Reptielen Park. Misschien wil je graag het werk in verschillende natuurreservaten vergelijken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk de projecten

Info over programmakosten

Ervaringen van andere vrijwilligers en stagiair(e)s

*** WIJ ZIJN VERHUISD! *** NEEM EEN KIJKJE OP ONZE GEHEEL VERNIEUWDE WEBSITE *** WWW.CHAMELEONTRAVELAFRICA.COM ***